BejelentésSmaragdszemek
Tarts Velem :)

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.


Keresés a honlaponHírek
TIÉD A SZÍNPAD!

Lehet épp Téged keresünK?? Ha kedvet érzel Magadban, ahhoz, hogy megmutasd mit tudsz, mi teret adunk ehhez! Gyere és jelentkezz. Karegóriák:Zene, ének, tánc, próza, egyéni és csoportos! Továbbá reklámarcokat keresünK! Bővebb infó: 0630/327-42-92 Határidő:2009.november 10-e éjfél. email. projectvezeto@citromail.hu. jelentkezési neten keresztül a www.horizontinfo.hupont.hu internetes portálon, a programok, rendezvények menüpont alatti űrlapon keresztül! Fergeteges buli!:))))

tovább >>


Civilek figyelem!Fórum!

A Horizont-FÉK Közhasznú Egyesület Balassagyarmaton,2009.év május 1-én a M.K.M.K által szervezett Civil majálison 11 órakor Fórumot rendez,amelyre minden balassagyarmati és kistérségi civil szervezetet szeretettel várnak:).Témája:a helyi, kistérségi civil szövetség és programiroda kialakításának, létrejöttének, feltérképezése, a Szövetség megalakulásának előkészítése.

Tanfolyam,tréning indul minden megyében!!!Civilek figyelem!!

A Horizont-FÉK Közhasznú Egyesület májustól folyamatosan indítja a civil szervezetek, valamint a szakmailag vagy általánosan érdeklődők számára 20 órás, intenzív képzését, mely az alábbi területeket foglalja magába:Pályázatírás, projektmenedzsment, jogi információk, reklám és marketingkommunikáció,önkéntesek aktivizálása, adományszervezési technikák elsajátítása.Jelentkezni a projectvezeto@citromail.hu email-en lehet.Tájékoztatót küldök. :)

Családi pótlék befagyasztás,nyugdíjrendszer megváltoztatás

Hmm. igazándiból nem akarok kommentálni ilyen híreket, de muszály.. Ha valaki nem ért valamihez, miért ragaszkodik mégis merő hatalomvágyból a vezetéshez? Ezért bukik meg az ország, s ezért röhög rajtunk Európa, és Amerika.

tovább >>Szavazás


Na, ha most nem szőkézem el, soha... :)

Ez kicsit tovább fog tartani, mint gondoltam, de remélem meg tom csinálni. :)Addig momento..köszi és sorry:)
a szőkék győztek...ime:
GYŐZELEM


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!